Начало Програма Лектори Регистрация Участници Партньори Кога и къде? Презентации Контакти БАУХ

"Образованието е най-мощното оръжие, което може да се използва, за да се промени светът." Нелсън Мандела


Българска асоциация за управление на хора организира едно от най-обществено значимите събития в проектите си - дискусионен форум "Иновации и умения. Как пазарът на труд асе готви за предизвикателствата на бъдещето"

Форумът отразява големия проблем за бизнеса и образованието - как взаимно си влияят и как заинтересованите лица и организации могат да помогнат за това образованието да отговаря на изискванията на едно развиващо се общество. Събитието разглежда тематиката в светлината на иновациите, които бизнесът все повече интегрира в ежедневната си практика, и уменията, които служителите трябва да притежават, за да се справят с тях.

Целта ни е да очертаем необходимите компетенции, които трябва да развиват у себе си учениците и студентите, за да се използват умело иновациите, които настъпват в сферата на бизнеса, и излизайки от учебните заведения да бъдат конкурентоспособни и добре подготвени кадри на пазара на труда. Вярваме, че с участието на всички гости ще се оформи дискусия, която да даде опорна точка, по която бизнесът и образованието да намерят общ език за намиране на адекватни на времето ни решения на ясно очертаните проблеми.


©2022 bapm.bg. Всички права запазени.