English
Начало Програма Лектори Регистрация Участници Партньори Кога и къде? Презентации Контакти БАУХ
Патриша Шнее
Пат Шнее, Коуч, е тренер, международен консултант по управление на таланта, лектор с богат опит в управление на обученията, развитие на бизнеса, управление на операциите и персонала както в частния, така и в публичния сектор, в локални и международни пазари. Опитът на Пат като Водещ тренер и Директор Учебна програма на Университета в Тексас, професионален коуч, филмов продуцент, собственик на бизнес, бизнес консултант й помага да натрупа широко познание за човешкото поведение и как то влияе върху изграждането на позитивна работна среда.

Пат е създател на различни учебни програми в областта на лидерството, комуникацията, управлението на конфликти, презентационните умения, обученията за обучители, управлението на служители от различни поколения, менторство базирано на умения, коучинга, обслужването на клиенти, планирането на приемствеността, упралението на таланти. Сред клиентите и са Apple Computer, Dell, Silicon Labs, Cisco Systems, различни държавни агенции, стопански и нестопански организации. Провеждала е вътрешни оценявания за идентифициране на индивидуалните нужди от обучение. Като резултат от тава е въвеждала корпоративни обучителни програми, подсилващи мисията на компаниите и подпомагаща ежедневните операции.

Пат е агент напромяната, който вярва, че отвореността на организацията към нови идеи и начини на мислене и поведение е това, което ни води към новия век. Страстен привърженик е на иновациите в организациите. Обича да провокира и да бъде провикирана. Вярва в това, че човек трябва да се учи докато е жив. Нещото, което най-много мрази, е фразата "Така сме го правили винаги!"

 


©2018 bapm.bg. Всички права запазени.