English
Начало Програма Лектори Регистрация Участници Партньори Кога и къде? Презентации Контакти БАУХ
Елена Димова
Eлена Димова е родена на 12 сепември 1978 г. в гр. Бургас. През 2003 г. завършва магистърска степен по финанси в Икономически университет - Варна.
Елена има повече от 13 години професионален опит, като 10 от тях са в сферата на управлението на човешките ресурси.
Започва кариерата си през 2002 г. като бизнес анализатор в „ATKearney”, където успешно подпомага сливането на банка „Биохим” и „HVB България”. Продължава работата си в отдел ЧР на новосъздадената банка „HVB Bank Biochim”, където по-късно заема позицията Мениджър Подбор на персонал.
През следващите години Елена работи за компании и с клиенти от различни индустрии, с фокус на работата си подбор на персонал, развитие на хората, мотивация и ангажираност на служтелите.
След работата си като Координатор Човешки ресурси в „Калиакра” АД, част от групата „BUNGE Europe”, повече от пет години Елена ръководи екип за подбор на персонал на консултантска компания Monday. През 2009 г. ръководи проект за проучване ангажираността на служителите „Най-добрите работодатели в България” на Hewitt Associates.
Елена Димова се присъединява към екипа на „Аурубис България” през 2010 г. като Мениджър Подбор и назначаване, по-късно заема позициите Мениджър Обучение и развитие и Зам. ръководител Човешки ресурси. От 1 юни 2013 г. Елена е Ръководител направление Човешки ресурси. Ръководи процесите на обучение и развитие, подбор, възнаграждения и допълнителни придобивки за служителите.


©2018 bapm.bg. Всички права запазени.