Начало Програма Лектори Регистрация Участници Партньори Кога и къде? Презентации Контакти БАУХ

Партньори

Златен спонсор: 

jobs 

JOBS.BG е най-ефикасната кариерна медия и един от най-посещаваните сайтове в България. JOBS.BG се посещава от над 1.1 милион уникални потребители месечно (Google Analytics). Това са 67% от хората в икономически активна възраст с достъп до Интернет. 1.6 милиона е броя на изпратените CV-та за месец. JOBS.BG e партньор за България в The Network, най-голямата световна мрежа, включваща водещите кариерни сайтове в повече от 119 държави. JOBS.BG се стреми да създаде оптимална среда, даваща възможност на компаниите да открият най-подходящите кандидати, на кандидатите възможност да реализират пълният си потенциал. JOBS.BG е Business Superbrand за 2007-2008 и потребителски Superbrand за 2009-2010.

 
economy

Economy.bg е издание за бизнес, икономика и мениджмънт. Част от Economy.bg е Human Capital – водещата медия в сферата на човешкия капитал.
Economy.bg следи тенденциите в световната и българска икономика от съществено значение за случващото се в България, ключовите бизнес сектори, компаниите и хората, които са част от тях.
Economy.bg създава уникално редакционно съдържание – видео интервюта, статии, анализи, статистики и проучвания, създадени в сътрудничество с мениджъри от български и чужди компании, икономически анализатори и експерти от различни бизнес сектори.
Economy.bg е издание на Jobs.bg. 


one

 ONE.bg е услуга, позволяваща на потребителите да открият, да се свържат и поддържат контакт с:

- бизнес контакти
- експерти от своята или други области
- бивши и настоящи колеги

ONE.bg е услуга на Jobs.bg


Златен спонсор:
 

VIVACOM е лидер в предоставянето на съвременни телекомуникационни услуги, които отговарят на най-високите професионални стандарти. В компанията работят над 3 000 служители. Ние ценим високите професионални познания, клиентски ориентирания подход, уменията за работа в екип и позитивното отношение. Инвестираме в хората и ги подкрепяме! Вярваме, че мотивираният екип е ключовият фактор за успеха ни!
Във VIVACOM обучението, развитието на лидери и професионалисти е ключово и има за цел да гарантира, че компанията е готова да посрещне предизвикателствата на телекомуникационния пазар. Усвояването на умения и знания и развитието на професионални и лидерски практики е критично за ефективното управление на динамичния и иновативен телекомуникационен бизнес.


Бронзов спонсор:

Аурубис е водеща интегрирана група за производство на мед и най-големият преработвател на мед в света.  Групата произвежда 1 млн. тона медни катоди всяка година и различни медни продукти от тях. Аурубис има 6 400 служители, заводи в Европа и в САЩ и широка мрежа за обслужване и продажби на медни продукти в Европа, Азия и Северна Америка.
Благодарение на широката и гама услуги, ние се нареждаме сред световните лидери в нашия сектор. Основното ни производство е медни катоди от медни концентрати, меден скрап и рециклирани медни суровини. Те се произвеждат от Групата под формата на медна тел, предварително валцовани ленти и полуготови медни продукти, както и медни пръти и профили от мед и медни сплави. Благородни метали и редица други продукти като сярна киселина и железни силикати, са част от продуктовата гама на компанията.
Клиентите на Аурубис са компании от областта на медопреработването, електроинженерството, електрониката и химическата индустрия, а също и доставчици от сферата на строителството и автомобилостроенето.
Аурубис има за свой приоритет разрастването и увеличаването на корпоративната стойност. В центъра на нашата стратегия е да укрепим бизнеса си посредством предоставените ни възможности за растеж, отговорното отношение към хората, оползотворяването на ресурсите и околната среда.
Дяловете на Аурубис са част от Prime Standard Segment на германската борса и са листвани в MDAX, Европейския Stoxx 600, както и Global Challenges Index (GCX).
Партньори:Германо-Българската индустриално-търговска камара е част от световната мрежа на германските външнотърговски камари. В 80 страни по света те предлагат своя опит, контакти и услуги, както на германски, така и на чуждестранни фирми. ГБИТК е наследник на Представителството на германската икономика и на Деловия клуб на германската икономика в България. Тя е официално учредена на 9 март 2004 година на базата на двустранно споразумение между правителствата на Федерална Република Германия и Република България. В ГБИТК членуват повече от 470 фирми, институции, организации и физически лица. През 2013 година ГБИТК чества „20 години германска икономика в България“ – навършват се две десетилетия от създаването на представителството на германската икономика в България.
Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) е първото специализирано висше училище в България в областта на финансите, застраховането, социалното осигуряване, одита и маркетинга. От създаването си ВУЗФ следва най-добрите практики във висшето образование в Европа и цял свят. Университетът е акредитиран от НАОА, а през 2013 г. ВУЗФ получи престижната британска акредитация (BAC).
Една от основните цели на висшето училище е да бъде равностойнo на университетите от Европа и САЩ, въвеждайки съвместни програми за обучение. През академичната 2010/2011 година стартираха програми за обучение съвместно с University of Sheffield. Завършващите съвместните програми с University of Sheffield получават две дипломи - от Висшето училище по застраховане и финанси и University of Sheffield.
Университетът е притегателен център за студентите, които искат да получат качествено образование и добра реализация. Благодарение на сътрудничеството си с бизнеса, ВУЗФ успява да осигури на възпитаниците си успешна реализация на пазара на труда. По данни на НОИ от миналата година 97% от випусниците на ВУЗФ работят в сферата на тяхната квалификация.
Отличната материална база на университета позволява осъществяването на качествен учебен процес.

Фондация на бизнеса за образованието (ФБО) е неправителствена организация с общественополезна дейност, която е утвърден лидер в областта на ученето и кариерно развитие през целия живот в България. Фондацията насочва голяма част от своите усилия за развитие на кариерно консултиране в България, като средство да се инвестира в потенциала на хората. ФБО активно работи по европейски и национални проекти в областта на ученето през целия живот, насочени към личностното и професионално развитие, социалното включване и иновативните методи на обучение.©2022 bapm.bg. Всички права запазени.